Tömeg | 0.02 kg |
---|
Céklamag csíráztatásra Ag 3
Beta vulgaris L. subsp. conditiva
Üvegtálban ajánlott csíráztatni a magokat, szobahőmérsékletet (20-22 °̊C) és nedvességtartalmat igényel. 6 – 7 nap után lehet frissen fogyasztani. A fiatal növények kellemes ízűek, fel lehet használni különböző szószok, levesek és egyéb ételek díszítésére. Egész évben vethető. Nagy mennyiségben tartalmaznak A, B1, B2, B3, B4, B5, B6, C, E vitaminokat, valamint P, Ca, Mg, Zn, S ásványi anyagokat.
400 Ft
Availability: 16 készleten
Céklamag csíráztatásra Ag 3
Kategória Zeller, karalábé, cékla vetőmagok
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.