Menu

Céklamag csíráztatásra Ag 3

Beta vulgaris L. subsp. conditiva

Üvegtálban ajánlott csíráztatni a magokat, szobahőmérsékletet (20-22 °̊C) és nedvességtartalmat igényel. 6 – 7 nap után lehet frissen fogyasztani. A fiatal növények kellemes ízűek, fel lehet használni különböző szószok, levesek és egyéb ételek díszítésére. Egész évben vethető. Nagy mennyiségben tartalmaznak A, B1, B2, B3, B4, B5, B6, C, E vitaminokat, valamint P, Ca, Mg, Zn, S ásványi anyagokat.

400 Ft

Availability: 16 készleten

Céklamag csíráztatásra Ag 3

Tömeg 0.02 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Translate »