Tömeg | 0.02 kg |
---|
Brokkolimag csíráztatásra Ag 3
B. oleracea L. botrytis subvar. cymosa
Üvegtálban ajánlott csíráztatni a magokat, szobahőmérsékletet (20-22 °̊C) és nedvességtartalmat igényel. 6 – 7 nap után lehet frissen fogyasztani. A fiatal növények kellemes ízűek, fel lehet használni különböző szószok, levesek és egyéb ételek díszítésére. Egész évben vethető. Nagy mennyiségben tartalmaznak A, B,C ,E vitaminokat, valamint P, Ca, Mg és S ásványi anyagokat.
400 Ft
Availability: 18 készleten
Brokkolimag csíráztatásra Ag 3
Kategória Káposzta és karfiol vetőmagok
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.